Kdo?

KATERE SO NAŠE SUPERMOČI?

Naše poslovne treninge postavimo na aktualne procese in cilje znotraj podjetja (prenova vizije, vpeljava digitalizacije, širitev na nov trg…).
Naš pogoj je, da delamo z vodjo IN njegovo ekipo hkrati. Namreč za resnični uspeh se morajo vsi hkrati premakniti naprej.
Z našimi treningi podpremo najpomembnejše procese v podjetju in smo varovalka, da se doseže poslovni uspeh in trajnost sprememb.
Naši treningi so transformativni. Udeleženci se učijo daljše časovno obdobje. Učijo se iz takojšnjih izkušenj in drug od drugega ter drug o drugem.
Naši treningi temeljijo na svetovno priznani metodologiji inštituta Gallup, ki jo razvija več 100 znanstvenikov s preverjenimi raziskovalnimi metodami. Točno to metodologijo uporablja veliko Fortune 500 podjetji.

Večina konkurence

Izobraževanja se izvajajo ločeno od procesov v podjetju, kot samostojne aktivnosti, ki jih je pač treba izvesti.
Izobraževanja se izvajajo ali samo za vodje ali samo za člane ekip. Tako se vedno gradi samo en del, drug pa zaostaja.
Izobraževanje se izvede le zato, da se naredi kljukica in objavi na Linkedinu. Naslednji dan pa je vse po starem.
Izobraževanja so edukativna – posreduje se nove informacije, ki se pogosto nimajo kam »usesti«.
Izvajalci imajo vprašljive reference in izkušnje ter so sami avtorji metodologij in pristopov v izobraževanju. Vsakič uberejo drugačno pot, vi pa ste poskusni zajček.

KATERE CERTIFIKATE IMAMO?

ZAKAJ IME 4MINUTE IN KAJ NAS MOTIVIRA?

Pri vsakodnevnem delu vedno znova najdemo navdih v izjemni športni zgodbi, ki dobro pojasni poslanstvo našega podjetja in tudi ime.

Prvi v zgodovini človeštva preteči 1 miljo (1609m) v manj kot 4 minutah. To je bil kristalno jasen cilj Rogerja Bannisterja. Nihče ni verjel v njegov cilj. Večina je bila namreč prepričana, da tega človeško telo ni zmožno. Pa vendar mu je uspelo. Leta 1954 pri starosti 25 let na Oxford University track v Angliji. Od takrat naprej je to uspelo že več kot 1400 tekačem. Pri teku se je Bennister poslužil posebne taktike, ki je bila do takrat prava inovacija. Omislil si je dva sotekača »zajca«, ki sta tekla pred njim mu izmenjaje narekovala tempo na progi ter mu s tem tudi omogočala zavetrje.

Močno verjamemo, da vizionarski Roger Bannister »živi« v vsakem izmed nas. Spodbudimo vašega, da pride na plano in pove kaj je vaša “1 milja pod 4 minutami”. 4MINUTE smo eni najboljših pri nudenju podpore na poti doseganja vaših poslovnih ciljev in zamisli, ki jih vaši sodelavci ocenjujejo kot nemogoče. Pokažimo jim, da je s pravim pristopom vse mogoče in naj ta miselnost postane nova normalnost v vašem podjetju. Dovolite, da smo mi vaši “tempodajalci”, ki vam na tej poti dajemo tudi zavetrje.

Tomaž Stritar

Tomaž Stritar je poslovni trener na področju razvoja veščin vodenja, zavzetosti pri delu ter oblikovanja visoko zmogljivih ekip. Je certificiran Gallup strengths coach in e2grow high performing team coach. Je kreator 4MINUTE LEADERSHIP SHOWa – video nasvetov za boljše vodenje. Je tudi startup mentor, TEDx govorec in soustanovitelj podjetja 4MINUTE.

Opravil je že več kot 630 individualnih poslovnih treningov in več kot 190 ekipnih treningov ter neposredno treniral več kot 2.100 vodij in članov njihovih ekip v najboljših slovenskih podjetjih. Treniral je »C-level« vodje v korporacijah kot so Skupina Triglav, Mercator, A1 in Elektro Gorenjska. Prav tako pa je treniral lastnike in vodje tudi v drugih uspešnih podjetjih, kot so DLabs, E-asistent, Medis, Podgorje in Bossplast.

Njegovo delo je transformativno in ne le informativno. Dobro ga opiše udeleženka programa na Mercatorju: “Srečujem se z veliko predavatelji, vendar me ne uspe navdušiti vsak. Veliko je dobrih, a le nekaj odličnih. Pri tebi mi je všeč izredna sproščenost in pozitivizem, ki zahtevne vsebine spremeni v nekaj lahkotnega.”

Gregor Rožanc

Gregor Rožanc je coach practitioner, certificiran po NLP metodologiji. Pridobil je tudi certifikat za e2grow high performing team coacha. Je soustanovitelj podjetja 4MINUTE.

Vodil je številne treninge, delavnice ter mednarodne seminarje. Med drugim je vodil tudi seminar z naslovom “Everybody speaks teamwork” z vodji različnih organizacij iz cele Evrope. Ustanovil je tudi lastno neprofitno organizacijo Naturo, kjer je skupaj z več kot 20 člansko ekipo več kot 13 let razvijal številne zanimive projekte. Vzporedno je bil velik del kariere zaposlen kot vzgojitelj v vzgojnem zavodu, kjer je s sodelavci reševal zapletene primere otrok s težavami v vedenju in čustvovanju in vsak dan ustvarjal pozitivno skupinsko dinamiko med težavnimi mladostniki.

Timsko delo ga navdušuje, iz tega področja je tudi diplomiral – naslov diplome Trening sodelovalnih veščin na jadrnici.