Rezultati?

NE SKRBITE! VAŠE PODJETJE NE BO POSKUSNI ZAJČEK.

 

Do sedaj smo izvedli že več kot 190 ekipnih treningov z več kot 2.100 udeleženci.
Z vodji pa smo opravili več kot 630 ur individualnih treningov.

Nekaj podjetij, ki so šla po enaki poti razvoja, kot bo vaša, če se odločite za sodelovanje z nami:

USPEŠNE ZGODBE NAŠIH NAROČNIKOV

Uspeh #1:

Lastnik uspešnega družinskega podjetja s 50 zaposlenimi je z našo podporo po več letih poizkusov začel končno zares prenašati poslovanje na svojega sina. Ne na papirju, ampak v glavah sodelavcev. Naš program smo uporabili za platformo na kateri se je novi prevzemnik s pomočjo različnih intervenciji resnično »oblikoval« v novega vodjo. Vodjo, ki ga zaposleni upoštevajo, spoštujejo in cenijo.

Uspeh #2:

Visokotehnološko podjetje z ekipo 40 računalniških inženirjev, se je iz podjetja s povprečno zavzetostjo zaposlenih, prelevilo v podjetje z izjemno zavzetostjo. Zvišanje zavzetosti smo dosegli celo tekom zelo turbulentnega preoblikovanja podjetja. Le 7% podjetji na svetu ima še bolj zavzete zaposlene. Rezultat smo dosegli s transformacijo vodij ekip in njihovega načina vodenja.

Uspeh #3:

Podjetju, ki je prenovilo zastarelo vizijo in strategijo poslovanja smo skozi program pomagali te nove smernice dejansko umestiti v vsakodnevno delo. Ustrezno smo podprli vodje in njihove ekipe, da so znali in zmogli uvesti potrebne spremembe. Tako sta vizija in strategija dejansko zaživeli in nista ostali le zapisani v lepo oblikovani prezentaciji.

Uspeh #4:

Ekipa je bila 6 mesecev pod pritiskom zaradi izvajanja velikega projekta. Stres je povzročil krhanje odnosov, usihanje komunikacije in strasti do dela. Znotraj ekipe sta se pojavila tudi 2 tabora. Z ustrezno podporo smo jih spodbudili k prevetritvi vizije, kar je nevtraliziralo tabore in obudilo strast. Nadalje pa smo podprli člane, da so v varnem okolju reflektirali preteklo sodelovanje na projektu in ga uporabili kot gorivo za obnovo odnosov in učinkovito komunikacijo.

Se najdete v kateri od teh zgodb? 

Zagotovo bomo našli rešitev tudi za vas. 

Nič ni nemogoče!

Katja Mohar Bastar
Direktorica DIH Slovenije

“DIH Slovenije je v letu 2021 vodil zahteven projekt predstavitve slovenskih naprednih tehnologij v okviru predsedovanja Slovenije Svetu EU, zato smo po koncu projekta čutili močno potrebo po ponovni vzpostavitvi ekipe in nadaljevanjem dela v optimiziranem tempu. Ker smo potrebovali pomoč pri tem procesu, smo se obrnili na 4MINUTE, da nam je najprej izmeril talente, nato pa nas skozi treninge povedel k ponovni integraciji in smotrnem načrtovanju dela ekipe. Že sami talenti so med sodelavci ustvarili večjo stopnjo zaupanja in boljše sodelovanje, saj vemo kaj lahko od koga pričakujemo in na kakšen način je najbolje pristopiti k vsakemu posamezniku. Treningi so nam po eni strani predstavljali sprostitev, po drugi pa so ustvarili novo dinamiko.”

mag. Gorazd Belavič, MBA, CFA
Triglav skladi, Direktor področja analiz

“Ste kdaj razmišljali o svojih kvalitetah? S Tomažem sem se soočil s svojimi močnimi platmi, ki so ob zreli uporabi temelj moje učinkovitosti. Hkrati sem spoznal tudi svoje manj izražene kvalitete, ki mi pomagajo, da prepoznam ljudi, s katerimi bi se znal slabše razumeti. Še enkrat več pa sem se s Tomažem naučil, da je za vodenje uspešnega tima potrebno ustvariti zaupanje med člani tima. In nemalokrat je nujna tista neprijetna ranljivost, da se stke vez zaupanja. Ob Tomažu ste zlahka ranljivi.”

Darja Lesjak
vodja nakupovalnega središča CityCenter Celje

“Treninge vsekakor toplo priporočam, saj je nabor možnih treningov več kot širok in prilagojen na potrebe posameznika in skupine. Opravljeni treningi v preteklosti so imeli pozitiven učinek na storilnost, doseganje ciljev, motivacijo, pripadnost in so pripomogli k boljšemu počutju znotraj kolektiva. Verjamem, da bomo pridobljena znanja in tehnike tudi naprej uspešno uporabljali pri svojem delu.”

Urška Repnik
portal VEVA.si

“Tomaž mi je pomagal, da sem iz solo podjetnice zrasla v suvereno in uspešno vodjo ekipe. Dal mi je potrebna orodja za osebno in poslovno rast in za delo z vsemi zaposlenimi. Če želite tudi vi dobiti odličnega mentorja, ki se bo maksimalno zavzel za vas, vašo zgodbo in vam pomagal na vaši podjetniški poti, ga absolutno priporočam.”